Ventilationsstyring

Bitrunner ApS producerer Frugal platformen til andre virksomheder, som ønsker at levere moderne styring af deres produkter til deres slutbrugere. Vi leverer lige nu en ventilationsstyring app til Link Nordic ApS og til Lucam Air BV, som producerer og leverer avancerede HVAC løsninger, der ved hjælp af Frugal platformen kan styres nemt og trådløst med mobil apps. hvac ventilation

 

SCADA HMI komponenter

Mange SCADA systemer har ældre og mindre brugervenlige HMI komponenter. Vi har specialiseret os i at kommunikere med typiske SCADA komponenter og bygge moderne HMI løsninger som Android og iOS apps til slutbrugerne.

Frugal og HVAC

Bitrunner ApS producerer Frugal platformen til andre virksomheder, som ønsker at levere moderne styring af deres produkter til deres slutbrugere. Vi leverer lige nu til Link Nordic ApS og til Lucam Air BV, som producerer og leverer avancerede HVAC løsninger, der ved hjælp af Frugal platformen kan styres med mobil apps.

Konsulentydelser

Bitrunner ApS leverer konsulentydelser inden for projekt ledelse, IT sikkerhed og software udvikling.

IT Sikkerhed, ADFS 2.0, SAML og PortalProtect

Vi har udviklet sikkerhedløsninger til de største virksomheder i dansk erhverv med udgangspunkt i Microsoft ADFS 2.0 og de underliggende SAML teknologier. Vi leverer også Java integration med de samme løsninger, herunder også PortalProtect fra Asseco Danmark.

Projektledelse og team ledelse

Vi har arbejdet med ledelse af både større og mindre projekter. I større projekter har vi haft ansvaret for selve projektplanlægningen, estimering, rapportering og opfølgning. SCRUM og Kanban styring af udviklingsteams er kernekomponenter i alle de projekter, vi har deltaget i. Se i øvrigt vores CVer via vores kontakt side.

Cases


Real software - Unreal benefits
Copyright © 2012-2013 Bitrunner ApS. All rights reserved